пʼятниця, 02 травня 2014 23:12

Російське ТБ бреше про Україну в режимі нон-стоп - Обама

Російське ТБ бреше про Україну в режимі нон-стоп - Обама
Фото: zn.ua

Президент Америки Барак Обама під час прес-конференції з канцлером ФРН Ангелою Меркель у Білому домі закликав громадян Німеччини, які дивляться російське ТБ, не вірити цілодобової антиукраїнській пропаганді, назвавши її "однією з найбільших проблем" у сьогоднішній ситуації.

"Однією з наших найбільших проблем є російська пропаганда, "викидається нон-стоп", яка стверджує, що Україна несе відповідальність за проблеми на Сході", - підкреслив Обама.

"Я б порадив німецької аудиторії, яка дивиться російське телебачення, зосередитися на фактах про Україну", - сказав президент США.

У свою чергу з цього приводу висловився також держсекретар США Джон Керрі, відреагувавши на останнє істеричну заяву МЗС Росії по АТО в Слов'янську.

"Заява МЗС РФ,в якій йдеться про залучення Держдепартаменту США в операцію в Слов'янську - обурлива вигадка. Радий, що вільна преса може "пронюхати" в цьому пропаганду", - написав він на своїй сторінці в Twitter.

Крім того, як повідомлялося, лідери США і Німеччині на цій же прес-конференції заявили, що якщо агресія Москви щодо України продовжиться, подальші санкції неминучі.

Зараз ви читаєте новину «Російське ТБ бреше про Україну в режимі нон-стоп - Обама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути