понеділок, 29 липня 2013 11:06

Roshen ще офіційно не повідомили про заборону її продукції в Росії

Roshen ще офіційно не повідомили про заборону її продукції в Росії
Фото: biz.liga.net

Roshen заявляє про відсутність офіційного повідомлення Росспоживнагляду про заборону поставок її продукції в РФ

Міжнародна кондитерська корпорація Roshen, один з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні, поки не отримала офіційного повідомлення Російської санітарної служби про заборону поставок її продукції в Російську Федерацію, повідомили в прес-службі компанії.

"Офіційних документів, які б підтверджували заяву керівника Росспоживнагляду, ми поки не отримували", - сказали у прес-службі корпорації в понеділок.

Як повідомив у понеділок керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко Російська санітарна служба ввела заборону на постачання до Росії продукції кондитерська корпорація Roshen.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія заборонила ввезення кондитерки Порошенка

"Дано вказівки митним органам про заборону ввезення на територію нашої країни кондитерських виробів компанії" Рошен", - повідомив він.

Глава Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко 11 липня повідомив, що у російської санітарної служби з'явилися претензії до кондитерської продукції, яка поставляється з України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії заявили, що досі вивчають якість кондитерки від Порошенка

Корпорація Roshen, один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає в себе Київську, Маріупольську (Донецька обл.), Кременчуцьку (Полтавська обл.) І дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат "Бершадьмолоко", Літинський племзавод (обидва - Вінницька обл. ), а також Липецьку фабрику "Рошен" (РФ) і Клайпедську кондитерську фабрику (Литва).

Корпорація виробляє до 200 видів кондитерських виробів: шоколадні та желейні цукерки, карамель, шоколад, печиво, вафлі, бісквітні рулети і торти. Загальний обсяг виробництва продукції досягає 410 тис. тонн на рік.

Зараз ви читаєте новину «Roshen ще офіційно не повідомили про заборону її продукції в Росії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути