середа, 06 липня 2016 12:49

Роботу ВР зупинили через системну кризу, яку накопичували впродовж останніх місяців - Бойко

Роботу ВР зупинили через системну кризу, яку накопичували впродовж останніх місяців - Бойко
Юрій Бойко

Про це заявив лідер парламентської фракції "Опозиційного блоку" Юрій Бойко, відповідаючи на запитання журналістів у кулуарах ВР в середу, 6 липня.

"Парламент не працездатний. Він знову заблокований, що свідчить про системну глибоку політичну кризу, яку накопичували останні декілька місяців. Тому що коли Верховна Рада за пленарний тиждень приймає 10-12 законів, то це не робота, а її імітація. Зараз ми бачимо логічне завершення такої "роботи", коли парламент повністю зупинився", - зазначив Бойко.

За його словами, сьогоднішня позиція керівництва Верховної Ради не конструктивна.

"Вони обстоюють вузькі інтереси коаліції і не відповідають на питання, які турбують усе суспільство. Наприклад, людей непокоїть питання нових тарифів. Всім зрозуміло, що населення їх не витримає. В цій ситуації парламент має прийняти закони, які дозволили б людям вижити з цими грабіжницькими тарифами. Але Верховна Рада цим не займається, її заблоковано", - наголосив політик.

Бойко також додав, що "Опозиційний блок" наполягає на створенні тимчасової слідчої комісії, щоб розібралася з тарифами і цінами на газ.

"Потрібно зменшити тарифи. Це те, що вимагає суспільство. На жаль, керівництво парламенту не налаштоване на таку відповідь суспільству. Сьогоднішнє засідання Верховної Ради вже закрите", - резюмував Юрій Бойко.

Зараз ви читаєте новину «Роботу ВР зупинили через системну кризу, яку накопичували впродовж останніх місяців - Бойко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути