пʼятниця, 10 лютого 2012 21:45

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

Рибаков - Забзалюку: "До понеділка треба віддати гроші"

Рибаков - Забзалюку: "До понеділка треба віддати гроші"

Лідер парламентської групи "Реформи заради майбутнього" Ігор Рибаков вимагає від заступника глави фракції БЮТ Романа Забзалюка повернути гроші.

Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на прес-службу Рибакова.

"Я не буду давати оцінку професійному провокатору Забзалюку. Те, що він просив гроші на лікування і те, що скористався довірою - моїм і моїх колег, - це проблема його совісті", - зазначив Рибаков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Забзалюка депутати скидувались "хто скільки може"

За його словами, його хвилює інше.

"Де гроші? Де тисячі доларів, які Забзалюк обманним шляхом виманив у нас на лікування? Якщо він здоровий, і гроші не пішли на лікування - вимагаємо негайно публічно віддати ці гроші хворим дітям. Інакше Забзалюк не тільки аферист, але і злодій. А злодій повинен сидіти у в'язниці", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забзалюк уже подумує про політичний притулок

"Ми даємо Забзалюку час до понеділка: якщо до 10:00 ранку понеділка, 13 лютого, він не передасть публічно гроші, які ми дали йому на лікування, в одну з дитячих лікарень України (на його вибір), ми будемо вимагати негайно взяття під варту афериста і злодія", - заявив Рибаков.

Нагадаємо, раніше народний депутат Забзалюк провів прес-конференцію, на якій повідомив, що за перехід з фракції БЮТ в групу "Реформи заради майбутнього" він отримав $ 450 тис. При цьому Забзалюк продемонстрував аудіозаписи розмови з людиною, яку він називає народним депутатом і керівником групи Ігорем Рибаковим.

Зараз ви читаєте новину «Рибаков - Забзалюку: "До понеділка треба віддати гроші"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

95

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути