пʼятниця, 31 жовтня 2014 19:48

РФ заблокувала засуджуючу заяву Радбезу ООН щодо терористичних "виборів" - МЗС

РФ заблокувала засуджуючу заяву Радбезу ООН щодо терористичних  "виборів" - МЗС
Фото: zn.ua

МЗС України назвало блокування Росією проекту заяви Голови Радбезу ООН для преси стосовно "виборів" на Донбасі, черговим доказом небажання виконувати Мінські домовленності.

Сьогодні Російська Федерація заблокувала заяву Голови Радбезу ООН для преси із засудженням незаконних "виборів" на Донбасі, що заплановані бойовиками "ЛНР" та "ДНР" на 2 листопада.

"Такими своїми діями в РБ ООН РФ вкотре продемонструвала небажання та неготовність виконувати Мінські домовленості, одним з підписантів яких вона є", - йдеться в офіційному коментарі МЗС України.

Підготована Радбезом ООН заява містила заклик до усіх підписантів у повній мірі виконувати Мінські домовленості. У проекті заяви засуджуються заплановані озброєними угрупованнями на 2 листопада "вибори" на Сході України, які не лише порушують Конституцію та закони України, але й завдадуть серйозної шкоди Мінським домовленостям.

Зараз ви читаєте новину «РФ заблокувала засуджуючу заяву Радбезу ООН щодо терористичних "виборів" - МЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути