пʼятниця, 30 жовтня 2015 09:32

РФ виділила $50 млн на програму з легалізації анексії Криму - нардеп

РФ виділила $50 млн на програму з легалізації анексії Криму - нардеп
Фото: ikrim.net

Служба безпеки порушила кримінальну справу проти колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі через незаконний перетин адмінкордону з Кримом.

Про це повідомив народний депутат Георгій Логвинський ("Народний фронт").

Він зазначив, що за скоєння цього злочину Берлусконі загрожує до восьми років позбавлення волі, а у разі доведення фактів порушення ним ст. 109-110 КК України (сепаратизм) – до 15 років в'язниці.

Крім того, проти Берлусконі порушили кримінальну справу за незаконне заволодіння майном, після того, як він під час візиту до Криму розпив разом з Путіним пляшку колекційного 240-річного хересу, вартістю від $100 до $150 тис.

"Ці дії були вчинені лише з однією метою – підірвати авторитет нашої держави, зрізати усі кордони. Ми чітко заявляємо, що незалежно від статусу та становища ми будемо притягати кожного до відповідальності, і пан Берлусконі не є винятком. Ми сподіваємося, що політики, депутати з різних країн все ж таки усвідомлять, що порушувати Кримінальний кодекс України є неприпустимим", - наголосив Логвинський.

Більше того, за його словами, італійський політик відвідав Крим в рамках так званої програми "з легалізації анексії Криму", на яку влада РФ виділила близько $50 млн.

Логвинський розповів, що з метою виконання цієї програми окремі депутати російської Держдуми постійно проводять переговори з депутатами, міністрами та політиками з європейських країн, а потім проводять "екскурсійні поїздки" на нашу територію.

Зокрема, за такою схемою цього року Крим незаконно відвідала група французьких депутатів, проти яких Генпрокуратура так само вже порушила кримінальні справи.

Нагадаємо, кількі місяців тому екс-прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі відвідав окупований Крим на запрошення президента РФ Володимира Путіна. При цьому він не узгодив поїздку з українською владою.

Ще раніше Крим відвідала група французьких депутатів. Їм уже вручили повідомлення від Генпрокуратури України про підозру в скоєнні злочину.

Зараз ви читаєте новину «РФ виділила $50 млн на програму з легалізації анексії Криму - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути