вівторок, 12 листопада 2013 17:35

"Регіони" в середу не голосуватимуть за проект опозиції щодо Тимошенко - Олійник

"Регіони" в середу не голосуватимуть за проект опозиції щодо Тимошенко - Олійник
Володимир Олійник. Фото: genshtab.info

"Регіонали" на завтрашньому засіданні Верховної Ради не голосуватимуть за законопроект опозиції про лікування ув'язнених за кордоном.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів нардеп-"регіонал".

На запитання, чи буде Партія регіонів завтра підтримувати законопроект опозиції "регіонал" відповів: "Звичайно, ні. А як ми можемо за нього голосувати? Ми виступимо і скажемо чого за нього не можна голосувати".

"Маю враження, що є частина в опозиції, які не хочуть звільнення Тимошенко. Тому що для одних вона є політичним опонентом, а для інших прийде і спитає за все. Тому в опозиції пишуть нікчемні законопроекти, які викликають обурення і прийняти їх не можливо. Не можу зрозуміти опозицію. Ми чесно сказали, що не готуємо жодного законопроекту і готові розглядати пропозиції опозиції. Але опозиція пише законопроект для однієї особи або виключення для заможних", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогоднішні переговори по Тимошенко закінчилися "пшиком".

Олійник розповів, що вчора робоча група погодила близько шести позицій.

"Базова позиція — це будуть канікули для лікування. Сьогодні опозиція змінила свою позицію і запропонувала нам звільнення від відбування покарання. Тобто застосували принцип умовно дострокового звільнення, як тільки будуть підстави для лікування. Ми з такими підходами не погодились", - розповів нардеп.

Він зауважив, робоча група надалі шукатиме консенсус у вирішенні "питання Тимошенко".

"Довго сперечались, що не можна, щоб прийняте рішення не можна було оскаржити. Витратили три години, щоб переконати юристів в очевидних речах. Не можна взагалі звільнити від покарання. Вилікувався, тоді відбувай покарання, якщо терміни ув'язнення ще не збіг. Суд має приймати рішення стосовно збитків потерпілому", - додав Олійник.

Нагадаємо, сьогодні робоча група з підготовки законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном не змогла узгодити єдиний законопроект. Опозиція буде реєструвати у Верховній Раді свій законопроект.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" в середу не голосуватимуть за проект опозиції щодо Тимошенко - Олійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути