вівторок, 21 травня 2013 13:22

"Регіонали" розуміють, що за такої міліції й самі можуть по голові отримати" - Гриценко

"Регіонали" розуміють, що за такої міліції й самі можуть по голові отримати" - Гриценко
Гриценко каже, що за старої Конституції Захарченка відправили б у відставку вже сьогодні. Фото: lenta-ua.net

За старої Конституції України, коли Верховна Рада мала право звільняти міністрів, чинного главу МВС Віталія Захарченка вже сьогодні відправили б у відставку.

Так вважає народний депутат від "Батьківщини" Анатолій Гриценко, про що він написав на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

"Навіть на відео, принесених міністром Захарченком, після ретельного відбору кадрів самим МВС, чітко видно: міліція проявила повну непрофесійність і бездіяльність, не зупинила силовий конфлікт навколо ігрищ із БРДМ. За старої Конституції, коли Рада мала право звільняти міністрів, Захарченка вже сьогодні відправили б у відставку. Бо "регіонали" теж не надто веселі: розуміють, що за такої міліції під час масових акцій не тільки журналісти, але й вони самі можуть по голові отримати...", - підкреслив Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" по-звірячому били хлопців, а "мирні" опозиціонери провокували бійки" - "регіонал"

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко сьогодні почав доповідь перед нардепами щодо подій 18 травня у Києві. Міністр повідомив, що правоохоронцями були створені посилені слідчі оперативні групи, а із областей привезли 500 бійців "Беркуту" та 200 військовослужбовців. Керівник МВС сказав, що особисто він приймав рішення направити БТР, який їхав центром міста до найближчого органу внутрішніх справ. Він наголосив, що по дорозі опозиціонери зупинили машину, розгойдували її та розбили вікна. Депутатам було продемонстровано відео, як люди перешкоджають руху БТРу.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" розуміють, що за такої міліції й самі можуть по голові отримати" - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути