понеділок, 21 жовтня 2013 22:12

"Регіонали" почали пояснювати за кого треба голосувати - Кармазін

"Регіонали" почали пояснювати за кого треба голосувати - Кармазін
Юрій Кармазін Фото: tyzhden.ua

На Київщині представники Партії регіонів почали давати вказівки, за кого треба буде проголосувати на повторних виборах до парламенту на 94-му окрузі. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів екс-нардеп Юрій Кармазін. Він балотуватиметься на цьому окрузі.

Кармазін розповів, що дізнався про це днями, коли проводив зустрічі зі своїми активістами у селищі Глеваха Васильківського району та у місті Українка Обухівського району Київщини.

"На окрузі, по якому збираюсь балотуватися, уже суттєво підтягується адміністративний ресурс. На місцях вже видавалися "інструкції" за кого треба голосувати. Збирали і пояснювали, що треба буде голосувати за певного кандидата, на нарадах в управлінні соціального захисту", - розповів він.

На уточнююче запитання журналіста, за якого саме кандидата, Кармазін відповів: "Мені називали голову Київської обласної ради — Олександра Качного. Я знав, що він балотуватиметься на цьому окрузі".

Він підкреслив, що під час виборів на його 94-му окрузі фальсифікації не пройдуть.

"Не очікую спокійних виборів. Тому що закон про призначення виборів на 15 грудня прийнятий абсолютно безглуздо. Не ліквідовано причини, які призвели до невстановлення результатів. Вважаю, що нічого не змінилось. Вибори будуть проходити в тій же самій обстановці, з тим же самим застосуванням адміністративного ресурсу", - розповів він.

Нагадаємо, Юрій Кармазін вирішив висунути свою кандидатуру на довиборах до парламенту в окрузі № 94 — це Васильківський та Обухівський райони. Поки Кармазін не подав документи на реєстрацію до Центральної виборчої комісії. Він збирається це зробити днями. Слід зазначити, що станом на 11.00 годину сьогодні до виборчої комісії на реєстрацію подали документи 34 претенденти. З них 23 — це партійні, а 11 - самовисуванці. Від Партії регіонів не подав документів жоден з претендентів.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" почали пояснювати за кого треба голосувати - Кармазін ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути