понеділок, 18 листопада 2013 21:53

"Регіонали" не збираються голосувати завтра за лікування Тимошенко

"Регіонали" не збираються голосувати завтра за лікування Тимошенко
Григорій Смітюх Фото: radiosvoboda.org

Депутат від ПР Григорій Смітюх розповів, що фракція Партії регіонів не голосуватиме за законопроекти про лікування ув'язнених закордоном, які є у порядку денному Ради на 19 листопада. Про це він сказав в ефірі "5 каналу", пише "Українська правда".

"Якщо говорити про ці законопроекти, які стоять на завтрашній день (у порядку денному): Міщенка, Яценюка, Лабунської та... Карпунцова. Я думаю, що наша фракція за ці законопроекти не буде голосувати, тому що вони недосконалі, у них є дуже багато протиріч, і вони суперечать, як Конституції, так і діючому законодавству", - заявив депутат.

Згідно з інформацією на сайті Верховної Ради, у вівторок парламент у першому читанні має розглянути закони Арсенія Яценюка, Анжеліки Лабунської, Сергія Міщенка та Володимира Купчака.

Водночас депутат від "Батьківщини" Андрій Шевченко, говорячи про майбутнє засідання Ради та голосування щодо законопроектів, які можуть допомогти екс-премєру Юлії Тимошенко виїхати на лікування закордон, зазначив: "Не бачу жодних підстав для оптимізму. Сьогоднішній день – це просто ще один день втрачених можливостей".

Як відомо, у понеділок робоча група Ради, розглядала новий законопроект опозиції "Про внесення змін до деяких законів України щодо реалізації принципу гуманізму при виконанні окремих видів покарань".

Однак остаточного рішення не ухвалила, оголосивши перерву у засіданні до вівторка.

В коментарі "Інтерфакс-Україна" депутат від Партії регіонів Інна Богословська спрогнозувала, що відповідний законопроект буде готовий для розгляду у Верховній Раді до четверга.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не збираються голосувати завтра за лікування Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути