середа, 20 лютого 2013 09:34

"Регіонали" готуються голосувати персонально - ЗМІ

"Регіонали" готуються голосувати персонально - ЗМІ
Фото: zn.ua

Депутати від Партії регіонів почали готуватися до того, щоб голосувати персонально. Про це пише "Коммерсантъ-Украина".

За даними видання, у понеділок на закритому засіданні фракції її керівництво зажадало від депутатів підвищити явку на пленарні засідання.

"Умови дуже жорсткі - аж до виключення з фракції. У нас є люди, які не ходять на засідання, в цьому сенсі згадувався Андрій Веревський, який майже постійно перебуває за кордоном, і йому неможливо додзвонитися", - розповів один з учасників заходу.

За даними газети, велику роль у згоді ПР на персональне голосування зіграло те, що за останні два тижні парламентська більшість істотно зміцнила свої позиції.

"Ми дуже зблизилися з комуністами. Якщо раніше нам з КПУ доводилося домовлятися по кожному голосуванню, то зараз у нас повне взаєморозуміння, навіть з соціальних питань. Крім того, на нас точно орієнтуються близько 15 позафракційних депутатів", - повідомило джерело в керівництві ПР.

Нагадаємо, вчора лідери парламентських фракцій наблизилися до виходу з політичної кризи. В опозиції погодилися зняти з порядку денного вимогу активувати сенсорну кнопку системи голосування "Рада-3", а в Партії регіонів пообіцяли блокувати картки відсутніх у залі депутатів.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" готуються голосувати персонально - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути