понеділок, 15 квітня 2013 10:32

"Регіоналам" пропонують купити полковий намет для засідань

"Регіоналам" пропонують купити полковий намет для засідань
Володимир Яворівський. Фото: ipress.ua

Депутат від "Батьківщини" Володимир Яворівський вважає невиправданим рішення Вищого адмінсуду про визнання правочинним виїзного засідання більшості. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Це була авантюра, антипарламентська та антидержавна провокація. Для того, аби провести виїзне засідання, рішення мало бути ухвалено під куполом у Верховній Раді. Крім того, були питання щодо кількості депутатів. Ті цифри, які вони називають — абсолютна вигадка, нічим не підтверджена. Але вони зараз піднялися духом, оскільки є смішне і незрозуміле для нормального юриста рішення суду. Воно як грім серед ясного неба. Всі прекрасно розуміють, що це ще один "цвях" в українську судову систему, яка давним-давно себе скомпрометувала, тому в неї фактично ніхто не вірить", - зазначив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" передчувають наближення краху "режиму" Януковича

"Я б пропонував купити для них великий полковий намет, щоб вони могли його ставити або в центрі Києва, або на Майдані та проводити там свої засідання. Хай там голосують руками-ногами. Рахувати їм все одно не обов'язково, бо Лічильну комісію парламенту вони до себе не підпускають", - зауважив політик.

Він вважає, що більшість зараз готова піти на поступки, бо вимоги опозиції з приводу київських виборів та скасування пенсійної реформи залишаються незмінними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції вірять, що наступного тижня матимуть 226 голосів за київські вибори

Яворівський називає балачками заяву "регіонала" Михайла Чечетова про те, що у разі блокування трибуни більшість знову проведе виїзне засідання поза сесійною залою, на які не варто звертати уваги.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналам" пропонують купити полковий намет для засідань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути