пʼятниця, 30 грудня 2011 16:42

"Регіонал": Януковичу треба вклонитись і сказати спасибі

"Регіонал": Януковичу треба вклонитись і сказати спасибі

Президент України Віктор Янукович - один з небагатьох політичних діячів, який робить реальні кроки для об'єднання України в соборну, вільну та єдину державу.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, коментуючи заяви опозиції щодо указу президента з приводу об'єднання Дня Свободи з Днем Соборності України, повідомляє УНН.

"Я думаю, що в опозиції почалась недоумкуватість і слабкість думки, що переростає в понос антидержавних виступів. Президент Янукович виступає як державник з великої букви, який не просто словами, а кожною конкретною дією намагається об'єднати державу з розрізненої ковдри з клаптів  в одну цілу соборну державу", - зазначив Колесніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович може скомандувати стріляти в людей - нардеп

Також він наголосив, що в коментарі до указу дуже чітко сказано, що соборність і свобода – це синоніми, це два кінці однієї великої мети української держави.

"Тому нормальна та розумна людина  з наснагою сприймає це як свято, яке об'єднує всю України. А те, що зробив Ющенко, коли створив якесь окреме свято свободи не зрозуміло на честь чого та для чого, яке вже ніхто не святкує, то всі аналітики чітко сказали, що цей указ Президента Ющенка розколював країну та людей. Тому треба тільки вклонитись Президенту Януковичу та сказати спасибі. Це один з небагатьох діячів, який за останні 20 років робить реальні кроки для об'єднання України в соборну, вільну, єдину державу", - наголосив політик.

Нагадаємо, сьогодні Віктор Янукович скасував указ Віктора Ющенка про святкування дня Свободи. Іншим указом глава держави визначив, що 22 листопада замість дня Соборності буде святкуватися день Соборності та Свободи.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал": Януковичу треба вклонитись і сказати спасибі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

242

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути