середа, 18 листопада 2009 08:51

Ратушняк вказав Ізраїлю на палестинців і порадив не лізти не в свою справу

Ратушняк вказав Ізраїлю на палестинців і порадив не лізти не в свою справу

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк прокоментував заяву МЗС Ізраїлю, яке офіційно засудило факт його реєстрації кандидатом у президенти України.

Сергій Ратушняк заявив: "Вважаю такі дії МЗС Ізраїлю нахабним втручанням у внутрішні справи України.

Не є справою ізраїльського кнесету те, що відбувається в Україні. Вимагаю розірвання дипломатичних стосунків між Україною та Ізраїлем. Їхня заява – це нахабство, яке не вписується в жодні рамки міжнародного права".

"Їхня заява – це нахабство!"

"Нехай ізраїльська влада займається сотнями тисяч палестинців, яких вони тримають в нелюдських умовах, не дають їм право на самовизначення та й взагалі жодних прав у своїй расистській державі.

Держави такого расистського типу, яку вони собі створили, а іншими словами сіоністського типу, не існує більше ніде у світі. Шолом", – сказав Ратушняк.

Нагадаємо, що МЗС Ізраїлю офіційно засудило факт реєстрації мера Ужгорода Сергія Ратушняка кандидатом у президенти України.

Як заявив керівник відділу МЗС зі зв"язків з пресою Йосеф Леві, "мер Ужгорода відомий своїми грубими антисемітськими висловлюваннями, і висунення його на будь-який високий державний пост, тим паче на посаду Президента України, несумісне з заявами керівництва цієї країни про боротьбу з антисемітизмом і запереченням Голокосту".

ЗІК
Зараз ви читаєте новину «Ратушняк вказав Ізраїлю на палестинців і порадив не лізти не в свою справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

106

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути