четвер, 12 листопада 2009 11:10

Ратушняк: "Він", "вона" і "воно", на моєму фоні - бомжі!"

Ратушняк: "Він", "вона" і "воно", на моєму фоні - бомжі!"

Кандидат в президенти України, мер Ужгороду Сергій Ратушняк заявив, що інші кандидати в президенти виглядають на його фоні бомжами, пише видання "Коммерсантъ-Украина".

"У мене все є. Я забезпечена людина, мільйонер з 1990 року. У декларації у мене багато автомобілів, квартир, корпоративних прав на 30 млн грн, тому кандидати, які називають себе "він", "вона" і "воно", на моєму фоні бомжі!", - заявив Ратушняк.

Ратушняк також повідомив, що 2,5 млн грн застави для участі в президентській кампанії він узяв з власних заощаджень.

Як повідомлялося, зі схожою заявою учора, 11 листопада, виступив президент Віктор Ющенко під час телефонної лінії газети "Комсомольська правда в Україні". Він назвав прем"єр-міністра Юлію Тимошенко бомжом.

"Де беруться сотні мільйонів грівень на рекламу у прем"єра, у якого ні квартири, ні шматочка землі, ні машини? Бомж. Як можна в 50 років бомжом жити в країні?", - запитав Ющенко.

11 листопада Центральна виборча комісія зареєструвала 18-го кандидата в президенти - ним став мер Ужгороду Сергій Ратушняк.

Зараз ви читаєте новину «Ратушняк: "Він", "вона" і "воно", на моєму фоні - бомжі!" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути