пʼятниця, 07 лютого 2014 15:03

Спецтема: Євромайдан-2013

"Радикальний" Добкін готовий до переговорів з "Правим сектором"

"Радикальний" Добкін готовий до переговорів з "Правим сектором"

Нинішня ситуація у країні породила ненависть однієї частини суспільства до іншої. І ця ненависть доходить до бажання завдати фізичної шкоди. Єдиний шлях, який здатен вивести з глухого кута, - загальнонаціональний діалог. Таку думку в інтерв'ю журналу "Фокус" висловив губернатор Харківщини та ініціатор створення всеукраїнської громадської спілки "Український фронт" Михайло Добкін.

"Є багато способів досягнення мети, які можна спробувати перед тим, як вдаватися до радикалізму. Ми готові вступити в переговори з "Правим сектором", - сказав чиновник, відповідаючи на питання, чи готова його організація, яка виступає проти Майдану, до радикальних дій.

Водночас, Добкін підкреслив, що організація готова і вже дає відсіч людям, яких вона вважає радикалами.

"У Харкові не було спроби захоплення держустанов, тому, що їх передбачили. Яку задачу могли поставити ті, хто збирався штурмувати облдержадміністрацію? Вони розуміли, що не зможуть створити народну раду, у них немає підтримки в Харкові", - сказав "регіонал".

Нагадаємо, "Український фронт" був заснований 1 лютого 2014 в Харкові на позачерговий екстрених зборах первинних партійних організацій Партії регіонів. Створено як відповідь на події навколо Євромайдана, що відбуваються в Києві та регіонах, які розглядаються організаторами "Українського фронту" як спроби насильницької зміни конституційного ладу. Метою існування організації заявлена ​​необхідність наведення порядку в країні. Основним символом УФ була обрана георгіївська стрічка.

Зі свого боку, народний депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець заявив, що з'їзд первинних осередків Партії регіонів у Харкові під головуванням Добкіна і створення т. зв. "Українського фронту" є початком офіційного розколу ПР.

Зараз ви читаєте новину «"Радикальний" Добкін готовий до переговорів з "Правим сектором"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути