четвер, 03 вересня 2015 15:05

Рада спростила процедуру ліквідації держпідприємств

Рада спростила процедуру ліквідації держпідприємств
Фото: msb.enarod.org

Народні депутати ухвалили закон, який спрощує процедуру ліквідації центральних органів виконавчої влади та підприємств, що входять до їх підпорядкування.

Як повідомляє "Укрінформ" закон №2493 "Про внесення зміни до Закону "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", ініційований Кабінетом Міністрів, підтримали 228 народних обранців.

За  словами голови Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктора Галасюка, ухвалений закон сприяє розв'язанню правової колізії, яка може виникнути після реалізації реформи державної служби, коли ліквідовуватиметься низка центральних органів виконавчої влади.

"Рішення про остаточну ліквідацію відповідного підприємства може приймати не тільки той орган, який прийняв рішення про ліквідацію цього підприємства, а й той орган, якому перейшли відповідні повноваження ліквідованого центрального органу виконавчої влади", - пояснив суть закону Галасюк.

Зараз ви читаєте новину «Рада спростила процедуру ліквідації держпідприємств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути