середа, 19 жовтня 2011 14:05

Рада розбереться, чи правомірно діяла міліція на День Незалежності

Рада розбереться, чи правомірно діяла міліція на День Незалежності

Український парламент створив слідчу комісію з розслідування дій працівників органів внутрішніх справ під час мітингу 24 серпня 2001 в місті Києві.

За постанову про створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування дій міліції під час мітингу 24 серпня 2011 в Києві проголосували 172 народних депутата з 425 зареєстрованих у залі. Згідно з регламентом, для ухвалення рішення щодо створення тимчасової слідчої комісії парламенту необхідно 150 голосів народних депутатів.

Парламент встановив, що основним завданням тимчасової слідчої комісією є розслідування правомірності дій працівників органів внутрішніх справ України під час мирного мітингу 24 серпня 2011 на вулиці Володимирській у місті Києві, а також надання достовірної інформації з цього приводу.

Головою слідчої комісії обрано депутата фракції "Наша України - Народна самооборона" В'ячеслава Кириленка, його заступником обрано члена фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергія Соболєва. До складу комісії увійшли 13 народних депутатів України.

Комісія створена на термін 3 місяці, протягом яких повинна представити на засіданні парламенту звіт про свою діяльність.

Зараз ви читаєте новину «Рада розбереться, чи правомірно діяла міліція на День Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути