четвер, 23 лютого 2017 10:00

Рада нагадає світу про анексований Крим (он-лайн)

 

Сьогодні проходить чергове засідання Верховної Ради.

Депутати розглянуть звернення до країн-членів ОБСЄ, у якому йдеться про анексію Росією Криму і проведення там виборів до Держдуми.

"Відсутність належної реакції ОБСЄ/БДІПЛ на імітацію однією державою виборів на території іншої держави суперечить інтересам міжнародного співтовариства, зацікавленому у безпеці та демократичному розвитку регіону", - йдеться у документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Складайте мандати - йдіть у бізнес" - Парубій

На порядку денному питання фінансової діяльності - законопроект про спрощення процедур капіталізації і реорганізації банків; про ломбарди та ломбардну діяльність; зміни до законів щодо уточнення з питань запобігання та протидії відмиванню доходів.

Також депутати розглянуть зміни до "закону Савченко" - урядовий законопроект щодо удосконалення порядку зарахування строку попереднього ув'язнення.

У середу, 22 лютого, голова Верховної Ради Андрій Парубій на півгодини раніше закрив вечірнє засідання, бо в залі не вистачало депутатів для ухвалення рішень. У сесійній залі перебували 200 нардепів.

Зараз ви читаєте новину «Рада нагадає світу про анексований Крим (он-лайн)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути