пʼятниця, 09 вересня 2011 11:04

Рада хоче розібратися з арештом донецького соратника Яценюка

Рада хоче розібратися з арештом донецького соратника Яценюка

Верховна Рада попросить правоохоронні органи надати інформацію про арешт голови Донецької обласної організації партії "Фронт Змін" Олександра Ярошенко.

Підготувати відповідне звернення доручив секретаріату ВР спікер Володимир Литвин після виступу лідера фракції НУ-НС Миколи Мартиненка, повідомляє "Українська правда".

Мартиненко, говорячи про політичні репресії в країні, порівняв арешт Ярошенко з арештами 1937-го року.

Він також заявив, що НУ-НС звертає увагу на загрозу життю лідера Народної самооборони Юрія Луценка. "Стан його здоров'я погіршується з кожним днем ??і може призвести до фатальних наслідків", - сказав він.

Нагадаємо, вчора прес-служба партії "Фронт Змін" розіслала повідомлення, в якому говорилося, що голову Донецької обласної організації партії "Фронт Змін" Ярошенка було затримано у Києві вночі, 8 вересня. Нібито після цього затриманого вивезли на автомобілі до Донецька.

У столичній міліції повідомили, що "не знайшли нічого про затримання Олександра Ярошенка". "Якщо його і затримали у Києві, то це точно були не співробітники міліції", - зазначили в главку. В СБУ також зазначили, що не мають відношення до затримання. "Ми не затримували Олександра Ярошенка", - підкреслили у відомстві після перевірки.

Зараз ви читаєте новину «Рада хоче розібратися з арештом донецького соратника Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути