понеділок, 02 грудня 2013 17:27

Працівники КМДА поскаржилися журналістам на погроми в кабінетах

Пересічні працівники Київміськдержадміністрації обурені погромом, здійсненим невідомими в кабінетах КМДА та вибачаються перед киянами за можливі збої у роботі органу міської влади.

"Коли я дізналась про штурм адмінбудівлі КМДА, стало страшно. Такого ще не було... Одразу ж рідні та близькі почали телефонувати і вмовляти не йти на роботу. Мушу сказати, що безлад, який панує у нашому кабінеті дійсно вражає. Дуже обурює те, що люди, по-мародерські вдерлися: виламали двері, винесли компютери, розкидали особисті речі. Я просто не вірю, що зможу працювати у такій ситуації", розповіла журналістам головний спеціаліст управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації виконавчого органу Київради (КМДА) Лариса Скоренко.

"Наше управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації працює завжди - і у державні, і навіть у великі церковні свята, коли у всіх вихідні. Про це знають представники засобів масової інформації і кияни. А сьогодні мі працювати просто не можемо. Тож я хочу вибачитись, за тимчасові незручності, які викликані ускладненою роботою загалом апарату КМДА", - зазначила Лариса Скоренко.

Нагадаємо, що надмірну радикалізацію мирних політичних акцій в Києві засудили, як самі мітингувальники, так і експерти. "Опозиція також не контролює Майдан. Події на Банковій, незаконне захоплення адміністративних будівель довели це. Опозиції лише надзвичайними зусиллями вдалося приборкати юрбу, розпалену провокаторами. І це надзвичайно небезпечно", - зазначив політолог Кость Бондаренко.

За таких обставин експерт вважає небезпечним далі закликати людей на масові мітинги та страйки. "Мітинг, страйк – це ефектний політичний інструмент. Але не надто ефективний з точку зору досягнення мети та з огляду на економічні інтереси країни. І влада вже почула голос народу. Зокрема підставою говорити про це є заява Президента про підтвердження вибору європейського майбутнього для України. Тому повторюю – сьогодні країні потрібен діалог та напрацювання спільного бачення майбутнього країни", - зазначив експерт.



 

Зараз ви читаєте новину «Працівники КМДА поскаржилися журналістам на погроми в кабінетах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути