вівторок, 28 лютого 2017 11:32

Рабинович вимагає посадити Гонтареву до в'язниці

Рабинович вимагає посадити Гонтареву до в'язниці

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева повинна не просто піти у відставку, а й бути покарана за свою діяльність.

Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабинович.

"Відставка Гонтаревої - це не сьогоднішня сенсація. Я хочу нагадати, що ми тримаємо Гонтареву в облозі вже майже два місяці. Три тижні по холоду наші активісти по 5-6 тисяч людей стояли біля Нацбанку. Після цього ми зустрічалися разом з Мураєвим в Адміністрації президента, де нам було сказано, що нас нарешті почули. Я дуже сподіваюся, що слово "почули" тепер переходить в конкретні дії", - сказав парламентарій.

Рабинович також нагадав, що надав правоохоронцям докази злочинів команди Гонтаревої. "Хочу сказати, що нас почули як в Адміністрації, ми ще подали 42 документи в правоохоронні органи, і продовжуємо це робити. Ми передали плівки, на яких записана злочинна діяльність керівництва Нацбанку", - зазначив депутат.

На думку лідера партії "За життя", українці повинні пильно стежити за тим, що відбувається. "Ми бачимо свою діяльність в два етапи. Перший - відставка Гонтаревої, а другий - це посадка Гонтаревої. Ці дві речі мають бути здійснені. Однією відставкою нічого не вирішиться. Вона сама зараз хоче піти, це правда. І правда, що її не відпускають. І суспільство не повинно дати їй можливість спокійно піти. Після відставки має бути розслідування її діяльності. Ось це буде правильно", - резюмував Рабинович.

У листопаді 2016 року Вадим Рабінович передав до правоохоронних органів більше 90 годин записів телефонних розмов голови НБУ Валерії Гонтаревої і її заступників. За словами Рабиновича, на плівках чути, як тільки по двох угодах заступник голови Нацбанку Катерина Рожкова вивела з України 4 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Рабинович вимагає посадити Гонтареву до в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути