четвер, 14 січня 2010 14:04

"Вітренківці" обматюкали та прогнали людей Тягнибока (ФОТО)
14

Фото: novosti-n.mk.ua

У середу ВО "Свобода" планувало провести в Миколаєві марш проти нелегальної міграції. Про намір активно завадити націоналістам марширувати вулицями міста заявили комуністи, "вітренківці", "Молода Гвардія" і "Російський Блок".

У першій бійці ліві спробували відібрати в націоналістів транспаранти з гаслами. Кілька людей опинилися на землі, депутата міськради виваляли в багнюці.

Потім у центрі скверу, біля дитячої пісочниці стояли учасники маршу - "противники нелегальної міграції". Їх було чоловік сорок, у переважній більшості зовсім молоді хлопці. Їх щільним кільцем оточив "Беркут". Всього навколо оточення зібралося чоловік 450 разом з міліцією.

Прихильники Тягнибока та їх опоненти почали перекрикуватися через кільце міліціонерів. Націоналісти кричали "Слава Україні!", "Героям слава!" і "Ганьба!". З протилежного боку на їхню адресу летіло "Фашизм не пройде!". Потім "тягнибоківців" називали "шмаркачами", "фашистськими виблядками", "смердючими бандерівцями". Потім перейшли на простий мат.

Про мету маршу - протест проти нелегальної міграції - сторони жодного разу не згадали.

Зараз ви читаєте новину «"Вітренківці" обматюкали та прогнали людей Тягнибока (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути