середа, 28 квітня 2010 11:23

"Свобода" пропонує депутатам застрелитись

"Свобода" пропонує депутатам застрелитись

Банкрутством партійної системи на Прикарпатті назвав лідер обласної організації ВО "Свобода" Олександр Сич події останніх трьох днів.

Через низьку політичну свідомість позачергова сесія обласної ради двічі не могла зібрати кворум..

"Подбали" про це політичні партії – переможці місцевих виборів 2006 року, які складають більшість в обласній раді.

На думку депутата, ці сили прийшли в головний представницький орган Прикарпаття "спекулюючи на національно-патріотичних настроях громадян". 27 квітня вони довели, що посада чи бізнесові інтереси для їх представників є важливішими за інтереси національні.

Як сказав кореспонденту Gazeta.ua лідер обласної "Свободи", сьогодні на депутатів чиниться адміністративний тиск з боку керівництва виконавчої влади області – тиск взірця "піку кучмівського режиму".

"Якщо ця влада починає свою діяльність так, як кучмівський режим чинив на піку своєї діяльності, – зазначив пан Сич, – то можна уявити, що буде далі". Зі слів політика, одна лише фракція "Нашої України" могла б забезпечити кворум на сесії, якби всі її члени прибули, проте цього не сталося.

"Порядні офіцери в порядних арміях в таких випадках стрілялися, – зазначив головний "свободівець", – тому я вважаю, що обласна рада після двох невдалих спроб зібратися для прийняття такого важливого для інтересів України звернення мала би також застрелитись – тобто в даному випадку саморозпуститись".

Але найбільше обурило Сича , що обласним депутатам привселюдно на сесії обіцяли виділити для поїздки на Київ автобус чи оплатити добові й відрядження.

Однак, як запевняють депутати, добиралися до столиці свої ходом і за свої кошти.

"Втім для владних мужів нині 200 гривень на ідею кинути й не так вже багато", - запевняють у місцевій "Партії регіонів" .

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" пропонує депутатам застрелитись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути