субота, 03 квітня 2010 12:51

"Регіони" обурені призначенням Портнова

"Регіони" обурені призначенням Портнова

Багато представників Партії регіонів не розуміють підстав і мотивів призначення бютівця Андрія Портнова заступником глави адміністрації президента.

Про це заявив член фракції Партії регіонів Валерій Бондик у коментарі УНІАН.

Він, як колега Портнова по комітету ВР з питань правосуддя і Вищій раді юстиції, відзначив високу професійність нового заступника глави адміністрації в юридичній галузі.

"Тим більше - він нещодавно захистив докторську дисертацію", - додав депутат.

Водночас Бондик з позиції голови Білоцерківської районної організації Партії регіонів зауважив, що він особисто, а також багато однопартійців мають у зв"язку з цим призначенням деякі зауваження та запитання.

"Окремі партійці задають мені запитання: як можна було призначати людину, яка не має відношення до політичних здобутків партії, до перемоги на виборах і таке інше?", - сказав Бондик.

Як відомо, 2 квітня президент Віктор Янукович призначив заступника голови фракції БЮТ у Верховній Раді Портнова заступником глави своєї адміністрації - керівником Головного управління з питань судової реформи та судоустрою.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" обурені призначенням Портнова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути