неділя, 18 квітня 2010 18:12

"Регіони" підготували 20 законопроектів проти української мови

"Регіони" підготували 20 законопроектів проти української мови

Народний депутат України, лідер партії "За Україну!" В"ячеслав Кириленко переконаний, що Партія регіонів підготувала близько 20 законопроектів, спрямованих проти української мови.

Про це він заявив 18 квітня у Львові під час конференції Львівського обласного осередку партії "За Україну!".

Зі слів нардепа, ці законопроекти стосуються дублювання та перекладу українською мовою іноземних фільмів, скасування рішення щодо користування українською мовою у транспорті та низку інших рішень.

"Якби не ми, вони (чинна влада. – ред.) б уже давно віддали газотранспортну систему. Та оскільки ми в парламенті постійно про це говоримо, вони бояться це зробити. "Нунсівці", які пішли в коаліцію будуть зобов"язані, до речі, голосувати за рішення, які пропонує Партія регіонів, адже ж вони в коаліції", – запевнив Кириленко.

Він також наголосив, що основним завданням патріотично-демократичних сил є "захист країни від реваншу в гуманітарній сфері".

Він наголосив, що його партія підтримуватиме стихійні протести, які виникають у суспільстві проти рішень міністра освіти і науки України Дмитра Табачника та віце-прем"єра Володимира Семиноженка.

Нагадаємо, 12 березня у Верховній раді був зареєстрований проект постанови по звільнення новопризначеного міністра освіти та науки Дмитра Табачника.

Проект зареєстрував лідер депутатської групи "За Україну!" В"ячеслав Кириленко.

Zaxid.net

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" підготували 20 законопроектів проти української мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

292

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути