неділя, 28 жовтня 2012 16:35

П'яний виборець пописав бюлетень матюками

П'яний виборець пописав бюлетень матюками
За непристойну поведінку хулігана вивели з дільниці ФОТО: Reuters

Зіпсував одразу два бюлетені на знак протесту старший чоловік в селі Вельбівно Острозького району Рівненщини. Сьогодні по обіді селянин прийшов на виборчу дільницю №560573 в місцеву школу у стані алкогольного сп'яніння. Спочатку він поводився адекватно, однак вже за кілька хвилин у кабінці почав "чудити".

"Невідомо, що на нього найшло – це не фальсифікація, а просто курйоз", - розповідає Роман Мартин, керівник прес-центру "Опори" у Рівненській області. – "Прийшов чоловік напідпитку, пред'явив паспорт. Бюлетені йому видали, бо члени дільничної виборчої комісії не зобов'язані визначати ступінь тверезості виборця. Роботі ДВК він не заважав і не скандалив".

Селянин вхопив свої бюлетені і пішов з ними у кабінку. Та опісля попрямував одразу до виходу, оминаючи урну. Чоловіка спинили і попросили вивернути кишені – з'ясувалося, що "багатомандатний" бюлетень виборець прихопив з собою.

Однак, назвати бюлетень дійсним уже не можна – чоловік повиводив на ньому кульковою ручкою нецензурні слова.

"Мабуть, він так хотів висловити свій протест. А бюлетень планував забрати з собою – на згадку. Винести його з дільниці чоловік не встиг, тому це не може вважатися правопорушенням", - додає Роман Мартин. – "Що ж до другого бюлетеня – його знайшли розірваним у кабінці для голосування".

За непристойну поведінку хулігана вивели з дільниці міліціонери.

Зараз ви читаєте новину «П'яний виборець пописав бюлетень матюками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути