неділя, 19 жовтня 2014 04:54

Путін заявив про нові обставини у справі Савченко — Порошенко

Путін заявив про нові обставини у справі Савченко — Порошенко
Фото: firtka.if.ua

Президент Росії Володимир Путін не поспішає сприяти звільненню із російського СІЗО полоненої української льотчиці Надії Савченко.

Такий висновок можна зробити зі слів президента України Петра Порошенка, які він озвучив в інтерв'ю українським телеканалам.

Порошенко, зокрема, наголосив, що під час переговорів у Мілані з Путіним твердо поставив питання про звільнення Савченко.

"Володимир Путін пообіцяв ще раз вивчити це питання і під час розмови мене поінформувати, тому що там, за його словами, з'явилися нові обставини, які він повинен взяти до уваги", - сказав глава української держави.

Крім того, він розповів, що наразі Україна разом з іншими сторонами конфлікту на Донбасі переходить до обговорення практичних кроків реалізації режиму припинення вогню.

"Зараз ми вже переходимо до практичних кроків, які обговорюються на найвищому рівні щодо того, яким чином нам технічно забезпечити режим припинення вогню, щоб по нам не стріляли, яким чином нам забезпечити буферну зону, яким чином нам забезпечити відвід техніки, яким чином нам здійснити обмін заручниками", - підкреслив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Путін заявив про нові обставини у справі Савченко — Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути