вівторок, 02 вересня 2014 18:29

Путін програє майбутнє Росії й піде на дно - німецьке видання

Путін програє майбутнє Росії й піде на дно - німецьке видання
Фото: newsprolife.com.ua

Президент Росії Володимир Путін, поки Європа готує проти нього нові санкції, балансує на краю прірви у своїх відносинах з Україною і безвідповідально грає із загальним світом.

Про це пише німецьке видання Die Welt.

"Сьогодні курс президента РФ Володимира Путіна нагадує старі концепції націонал-слов'янофілів. Путін програє майбутнє своєї країни", - зазначає газета.

Інсайдери газети пояснюють, що 61-річний президент заплутався, але, щоб зберегти обличчя, не може зупинитися у процесі отримання маленьких військових успіхів, за які йому і російському населенню доведеться дорого розплачуватися. Крім того, вже сьогодні погіршується ситуація із забезпеченням продуктів із Заходу, а Московській фондовій біржі прогнозують крах, якщо криза найближчим часом не вирішиться. Тим часом, інвестори тікають з країни і забрали вже 75 мільярдів доларів.

"Росія знаходиться на шляху в пекло. [...] Росія розриває зв'язки із Заходом і разом з цим, зі своєю історією, ця культурна нація завжди розвивалася відповідно до ідей та естетики Заходу", - пише видання.

Як зазначає газета, Путін орієнтує росіян на Схід у напрямку Китаю та Туреччини. Він хоче "коронувати себе королем того материка, який буде протистояти уявній диктатурі НАТО-ЄС-Захід".

"Він ізолює культуру і життя країни від потоків натхнення, які за останні 20 років зробили, принаймні, еліту затятими прихильниками західного способу життя", - пише газета.

"Путін піде на дно", - додає Die Welt, зазначаючи, що він програв майбутнє росіян, і йому більше нічого запропонувати світу, крім "істеричної надкомпенсації почуття неповноцінності".

Як повідомлялося раніше, Європа до кінця тижня підготує новий пакет санкцій проти Росії. Санкції торкнуться, насамперед, фінансової та військової сфери.

Зараз ви читаєте новину «Путін програє майбутнє Росії й піде на дно - німецьке видання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути