Ексклюзиви
вівторок, 04 серпня 2015 10:43

Путін потрапив у пастку - експерт

Путін потрапив у пастку - експерт
Фото: 112.ua

Поведінка лідерів сепаратистів свідчить про нервозність Кремля. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

За його словами, Москва ніяк не може сформулювати більш-менш зрозумілий сценарій щодо Донбасу. "Їй вже позначають дедлайн, коли питання Донбасу має бути вирішено. Посол США в Україні сказав, що місцеві вибори мають бути за загальноукраїнським календарем та законодавством. Рахунок іде на тижні. Інакше буде запущений на повну четвертий пакет санкцій. Поки Кремль відтягує паузу до останнього, розраховуючи на якесь диво - зміну світової політичної кон'юнктури, коли Москва стане потрібною. Але цього не станеться", - зазначив експерт.

Політолог вважає, що Путін потрапив у пастку. "Ціни на нафту та послаблення рубля синхронно тиснуть на російський політичний клас. Плюс часові рамки. Тепер Путін або йде на умови світових лідерів, або нові санкції, які Росія витримати не зможе. Бо йдеться про повне блокування банківської системи та експорту нафти. Захід наважиться на цей крок. Ситуація морально вже визріла. Там розуміють: якщо не зупинити Путіна зараз, то через декілька років буде дуже багато проблем", - наголосив Цибулько.

Зараз ви читаєте новину «Путін потрапив у пастку - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути