Ексклюзиви
пʼятниця, 23 грудня 2016 21:56

Путін почне боротися з алкоголіками

Путін почне боротися з алкоголіками
caucasreview.com

Президент Росії Володимир Путін на прес-конференції не говорив відверто. Лише знову показав себе "царем" над підвладним народом. Про це пише в блозі Авраам Шмулевич, равин, президент Інституту східного партнерства (Ієрусалим).

"Володимир Путін взагалі ніколи не говорить відверто. Ця прес-конференція для вкорінення в умах і душах підданих образу Путіна як доброго царя-батюшки, який всесильний, всезнаючий, добрий і безальтернативний - правитиме завжди. Форма проведення ритуалізована, питання і учасники ретельно відфільтровані, несподіванок, в тому числі і несподіваних, або по-справжньому неприємних питань, неможливі", - говорить Шмулевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відпустити тільки тому, що він режисер?" - Путін про Сенцова

Росія керується "як завжди в ручному режимі і дуже неефективно", вважає автор.

"Путіна просили вирішити питання дитячих бібліотек, будівництва дитячого хоспісу в Москві, питали про якихось звіряток, шахи та інші речі, які в нормальних країнах вирішуються на рівні влади конкретної села або навіть пересічних громадян, які самоорганізовується для вирішення конкретної проблеми. Не дивно, що всі ці питання в Росії не рухаються роками. Російська Влада абсолютно не хоче вирішувати проблеми свого народу в тих випадках, коли це їй не вигідно", - каже блогер.

Обмовки політика можуть свідчити про справжні наміри, зазначає Шмулевич.

"Не обійшлося і без традиційних "застережень по Фрейду" - Путін часто видає свої справжні наміри. На цей раз він сказав, що буде "планомірно працювати з алкоголізацією населення (Росії)". Ну що ж, так завжди було на "святої Русі", і розмови про монополізацію державою торгівлі спиртом, які зараз ведуться, - тому підтвердження".

Сьогодні у Москві президент РФ Володимир Путін провів щорічну прес-конференцію. Вона тривала майже 4 год.
Зараз ви читаєте новину «Путін почне боротися з алкоголіками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути