четвер, 13 жовтня 2016 10:49

Путін не поїде на зустріч Нормандської четвірки - ЗМІ

Путін не поїде на зустріч Нормандської четвірки - ЗМІ

Президент РФ Володимир Путін не поїде на зустріч Нормандської четвірки в Берліні, заплановану на 19 жовтня.

Про це пише видання "Росбалт" з посиланням на дипломатичні джерела.

Відсутність планів на відвідання чергової "нормандської" зустрічі пояснюють тим, що російського президента "не запрошували", передає видання.

"Поїздка Путіна до Берліна не відбудеться через те, що "Ангела Меркель насправді нікого до себе не запрошувала", - пише оглядач.

"Замість подолання ізоляції вона знову посилюється. Москва посварилася з Вашингтоном. Російський парламент ратифікує угоду про безстрокове розміщення військово-космічних сил РФ у Сирії, а Міноборони лякає американців завезеними туди новітніми системами ПРО і ППО", - йдеться в матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франція організує зустріч Нормандської четвірки в Берліні

Нагадаємо, 11 жовтня канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що готова прийняти лідерів Росії, Франції та України за столом переговорів у Берліні. Темою обговорення мала бути дорожня карта виконання Мінських угод.

Раніше повідомляли, що президент РФ Путін відмовився і від візиту до Франції, запланованого на 19 жовтня, посилаючись на "неготовність" Парижа до діалогу. У відповідь на це французькі дипломати, за повідомленнями представника уряду країни Стефана де Фоля, ініціювали зустріч Нормандської четвірки в Берліні 19 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Путін не поїде на зустріч Нормандської четвірки - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути