Ексклюзиви
понеділок, 16 березня 2015 13:02

Путін нарешті знайшовся

Путін нарешті знайшовся

У понеділок, 16 березня, президент Росії Володимир Путін вперше за 10 днів своєї загадкового відсутності з'явився на публіці. Глава Кремля перед камерами журналістів в Костянтинівському палаці Санкт-Петербурга зустрівся з президентом Киргизстану Алмазбеком Атамбаєвим. Зустріч розпочалася із запізненням на півтори години.

Останній раз президент Володимир Путін з'являвся перед журналістами 5 березня - у цей день глава російської держави зустрічався з прем'єр-міністром Італії Маттео Ренці. Після цього у Путіна була тільки одна публічна зустріч, на якій його могли бачити не тільки чиновники: згідно з повідомленням на сайті Кремля, датованому 8 березня, з нагоди свята президент зустрівся з жінками, чиї діти добилися видатних успіхів у різних сферах, і привітав їх зі святом.

Але насправді цей захід було записано заздалегідь особистим оператором глави держави - ще 5 березня, повідомив РБК один з учасників зустрічі. 6 березня і в усі наступні дні Путін проводив тільки непублічні зустрічі, в яких брали участь чиновники, а пресу не запрошували. Багато експертів при цьому заявляли, що новинні сюжети про ці заходи - так звані "консерви", тобто були записані задовго до того, що відбувалося.

ЗМІ озвучували безліч версій загадкового зникнення Путіна. Серед них: грип, інсульт, рак, народження дитини у коханки глави Кремля Аліни Кабаєвої, а також серйозний конфлікт всередині російських еліт через вбивство лідера опозиції Бориса Нємцова.

Прес-служба Путіна всі подібні повідомлення спростовувала.

Зараз ви читаєте новину «Путін нарешті знайшовся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути