четвер, 05 березня 2015 12:23

Путін хоче стати новим Сталіним у міжнародній політиці - Бєлковський

 

Путін ніколи не прагнув до створення незалежних територій на Донбасі, впевнений російський політтехнолог Станіслав Бєлковський, повідомляє Цензор.НЕТ.

На його думку, головна путінська мета війни з Україною - це створення центру напруженості для створення умов для переговорів з розділення сфер впливу.

"Путні зрадник Новоросії, адже її нема. Рік тому всі ці банди думали що легалізують мощний державний проект, а врешті немає ніякого проекту. Тепер лише окремі райони Донецького і Луганського регіону України. Путіна ніхто не зрозумів рік тому, він не хотів влаштовувати Новоросію - він хотів зробити осередок дестабілізації України для вирішення своїх великих геополітичних завдань. Його головна задача стати у міжнародній політиці новим Сталіним, не у внутрішній, а у міжнародній тобто вийти на "Ялту 2", домовитися з Америкою та Євросоюзом у випадку з останнім перш за все з Німеччиною про розподіл світу з фіксованими зонами впливу", - сказав політтихнолог.

 

Зараз ви читаєте новину «Путін хоче стати новим Сталіним у міжнародній політиці - Бєлковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути