четвер, 22 березня 2012 15:27

Спецтема: Луценко за ґратами

"Хай скаже мені в очі, що не впливає на суди" — Ірина Луценко до Януковича

"Хай скаже мені в очі, що не впливає на суди" — Ірина Луценко до Януковича
"А чим кращі твої Харківські угоди?", хотіла б запитати у Януковича пані Ірина Фото: Gazeta.ua

Депутати приходили до Юрія Луценка на судовий процес підзарядитися. Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповіла дружина Юрія Луценка Ірина.

"Ну, хто найкращий агітатор? У кого є харизма? Кого послухає народ? За ким люди ходили? Не за Катеринчуком, не за Яценюком та Кириленком. Самі депутати приходили до Юри на судовий процес підзарядитися. Кожен говорив: "От якби тебе випустили". Їм теж немає за ким іти. Теж чекають того Луценка, ту Тимошенко. Їх і закрили, щоб вони не повели людей", - зауважила вона.

Пані Ірина наголосила, що її чоловік не зламався.

"Залишив за собою право на свободу думки, принциповість. І на його прикладі показали кожному українцю, що немає чого думати по-іншому. Задовольняйся тим, що тобі дали. Урізали пенсію, недоплатили аванс – мовчи. Не подобається щось – на, поламай паркан під Верховною Радою. А після цього щось змінилося?", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк нагадав Ірині Луценко, як хотів внести за її чоловіка заставу в 1 мільйон

Між тим, дружина Луценка передала, що би хотіла запитати у Віктора Януковича.

"Хай скаже мені в очі, що не впливає на суди, що це – не політичне переслідування Луценка. Хотіла б поставити йому запитання: "Ти чітко усвідомлюєш те, в чому звинувачують Луценка, і як оцінюєш, не будучи юристом, управлінські аналогічні рішення інших міністрів? Тих самих Могильова, Цушка, Кравченка, Білоконя, Смирнова". Те саме – щодо Тимошенко. Єхануров укладав такі самі газові угоди. Наостанок запитала б: "А чим кращі твої Харківські угоди?", - зазначила Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники підрахували, що Луценко отримав вже більше тонни передач

Про те що, на думку Ірини Луценко, слід робити опозиції, читайте у новому номері журналу "Країна" № 11 (114) за 22 березня 2012 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Хай скаже мені в очі, що не впливає на суди" — Ірина Луценко до Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути