вівторок, 28 травня 2013 12:45

"Хай розбудовують Ізраїль, а не втручаються у політику України" - "свободівець" про єврейський Форум

"Хай розбудовують Ізраїль, а не втручаються у політику України" - "свободівець" про єврейський Форум
Мірошниченко: "Такі невігласи, як Фельдман - ненавидять Україну та українців, і розводять істерію там, де її немає". Фото: svoboda.org.ua

У Єрусалимі для обговорення проблеми з антисемітизмом зберуться далеко не всі євреї, а лише група маргінальних осіб.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції "Свобода" Ігор Мірошниченко, коментуючи інформацію про те, що в Ізраїлі євреї зі всього світу вирішуватимуть, що робити зі "Свободою".

"У Єрусалимі зберуться далеко не всі євреї. Це буде група маргінальних осіб, не більше того, - говорить він. - Тому що є різні організації, які в тому числі підтримують "Свободу". Які розуміють нашу справжню ідеологію і розуміють, що ми не є антисемітською чи ксенофобською партією. Це так само, якби українці зібралися і почали думати, що робити з Ізраїлем. Це повний абсурд. Хай розбудовують Ізраїльську державу, нехай турбуються про свою націю. Тобто ми ж не втручаємося в політику чужих держав. Тому з їхнього боку це буде ніщо інше, як втручання в політику нашої держави".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євреї зі всього світу в Єрусалимі вирішуватимуть, що робити зі "Свободою"

"Свободівець" також наголосив, що такі особи як Олександр Фельдман, який теж перебуватиме на єврейському зібранні, не мають права щось вирішувати щодо України.

"Такі невігласи, як Фельдман - ненавидять Україну та українців, і розводять істерію там, де її немає. Фельдман - це українофоб. Подивіться, за які закони він голосує у парламенті, які ініціативи висуває. Ці ініціативи спрямовані проти українського народу і держави. Тому людина, яка не любить і ненавидить усе українське, буде вирішувати, що робити з Україною?..", - обурився Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Європарламенті не розуміють, як Яценюк та Кличко можуть співпрацювати з "антисемітською" "Свободою"

Нагадаємо, з 28 по 30 травня в Єрусалимі відбудеться "Глобальний форум по боротьбі з антисемітизмом". Очікується, що форум відвідають близько 500 делегатів з усього світу. Делегацію від України очолює "регіонал" Олександр Фельдман. Однією з головних тем Форуму має стати ситуація в Україні. Єврейських активістів хвилює діяльність української партії "Свобода", керівники якої нібито регулярно виступають з антисемітськими заявами. За підсумками форуму буде розроблений і прийнятий проект заходів по боротьбі з антисемітизмом на найближчі роки.

Зараз ви читаєте новину «"Хай розбудовують Ізраїль, а не втручаються у політику України" - "свободівець" про єврейський Форум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

369

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути