середа, 21 липня 2010 09:48

Пукач ходив з в"язниці додому?

Пукач ходив з в"язниці додому?

Затриманого рік тому Олексія Пукача, головного обвинуваченого у справі Георгія Гонгадзе, кілька разів за цей рік бачили в елітному столичному будинку по бульвару Лесі Українки, неподалік від Печерського мосту, де він отримав квартиру в 2003-му.

Про це, як повідомляє газета "Сегодня" говорять його сусіди.

"У 5-й квартирі на другому поверсі, де Пукач зареєстрований, зараз ніхто не живе - вона опечатана, - розповів виданню сусід, який попросив не називати прізвище. - Але Пукач регулярно з'являється тут і забирає з поштової скриньки кореспонденцію і платіжки, які приходять з цього адресою на його ім'я ", - заявив він.

На уточнююче питання, як Пукач, за офіційною версією, що перебуває під вартою у Відділі забезпечення досудового слідства (СІЗО) СБУ в Аскольдовому провулку, може з'являтися в під'їзді свого будинку, сусід навіть образився: "Привіт! Я що, Пукача в обличчя не знаю? У нас сусіди один з одним добре знайомі, і я його ні з ким не переплутаєш - це точно він. Приходить, перевіряє пошту і йде".

Інший сусід екс-начальника міліцейської "наружки" Іван Салій заявив, що знає, хто його сусід, додавши, що не бачив його.

"Це я наполіг на тому, щоб двері до них опечатали - одного разу в їхній квартирі прорвало трубу, вода пішла до нас, навіть паркет здувся, - каже Іван Миколайович. - І за ремонт платив сам. Дружина і дочки Пукача, яких я тут помічав справляють гнітюче враження. Видно, що сильно переживають".

У ГПУ інформацію про можливі походи Пукача категорично заперечують. "Нісенітниця! - заявив заступник генпрокурора Віталій Щоткін. - За таке самому під суд піти можна. Пукач сидів, сидить і, сподіваюся, сидітиме. З СІЗО його ніхто погуляти не випускав. Запобіжний захід йому не змінювали".

Зараз ви читаєте новину «Пукач ходив з в"язниці додому?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути