понеділок, 06 червня 2016 01:25

ПС визначився з кандидатами на проміжних виборах в Верховну Раду

ПС визначився з кандидатами на проміжних виборах в Верховну Раду
Фото: korrespondent.net

Партія "Правий сектор" (ПС) на з'їзді 4 червня визначилась з кандидатами на проміжних виборах до Верховної Ради, повідомила прес-служба партії.

У Дніпропетровській обл. по округу № 27 буде висунутий командир Солонянського підрозділу 14-ї резервної сотні ДУК "ПС" Юрій Євтушенко. У Полтавській області в окрузі 151 – керівник Полтавського обласного центру "ПС" Ігор Чадюк, в Івано-Франківській обл. в окрузі 85 – командир першої окремої штурмової роти ДУК "ПС" Дмитро Коцюбайло, йдеться в повідомленні.

Також прийнято рішення про підтримку керівника Закарпатського обласного центру "ПС" Алексндра Сачка, який йде як самовисуванець в окрузі 23 у Волинській обл.

Нагадаємо, ЦВК виділила 19,7 млн грн на проміжні вибори в Раду.

ЦВК призначила довибори на семи округах, по яких стали народними депутатами Борис Філатов (став мером Дніпропетровська), Владислав Атрошенко (мер Чернігова), Ігор Насалик (міністр енергетики), Тарас Кутовий (міністр АПК), Ігор Єремєєв (помер в результаті нещасного випадку), Юрій Гарбуз (голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації) та Андрій Гордєєв (голова Херсонської обладміністрації).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Правому секторі" відбуваються неконтрольовані процеси - Ярош.

Зараз ви читаєте новину «ПС визначився з кандидатами на проміжних виборах в Верховну Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути