понеділок, 12 грудня 2011 16:44

Провладні кандидати до ВРУ не мають шансів на Прикарпатті - депутат

Провладні кандидати до ВРУ не мають шансів на Прикарпатті - депутат

Партію "Фронт Змін" кандидат від влади до ВРУ взагалі не цікавить. Яким би він не був, шансів у нього, за умови об'єднання демократичних сил, на Прикарпатті немає.

Таку думку висловив у коментарі Gazeta.ua голова фракції "Фронт Змін" в Івано-Франківській обласній раді Володимир Шкварилюк.

"Нині для "Фронту Змін" не має значення прізвище, яке буде на тому чи іншому окрузі. Для нас важливо, аби ми об'єдналися так, як ми це зробили 2010 року в обласній раді. Нам це вдалося, а об'єднані демократичні сили працюють у раді в тому ж форматі досі. "Фронт Змін" готовий підтримувати цей формат і надалі й робити усе для того, аби від демократів був єдиний кандидат, незалежно від того, яку політичну силу він представляє. А нині, як на мене, кожна політична сила може працювати в тому чи іншому окрузі, а прийде час і ми побачимо, який кандидат має найбільше шансів на перемогу, і з огляду на це робитимемо висновки", - наголосив "фронтовик".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин на виборах робитиме ставку на округа

Він переконаний, що чужі інтереси жодна політична сила відстоювати не буде, кожен дбатиме про себе. Проте двері "Фронту Змін" відчинені для всіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко домовляється про об'єднання з Кличком. Поки без результату

"Якщо стоїть питання виграти мажоритарний округ — це одне, а якщо — взяти більшість у ВР, аби вона не була імені Чечетова, то воно дещо глибше. Звісно, з партіями, які мають піввідсотка-відсоток рейтингу, не можна не рахуватися, але й не можна до них примикати, аби вони диктували умови. Кожна політична сила має на окрузі свого кандидата, незважаючи на те, чи є у нього шанси пройти, чи ні. Я думаю, що нині треба дати можливість кожній політичній силі працювати на свого кандидата. А потім ми всі будемо орієнтуватися на якогось одного з них", - підсумував Шкварилюк.

Зараз ви читаєте новину «Провладні кандидати до ВРУ не мають шансів на Прикарпатті - депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути