субота, 09 липня 2011 10:04

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Проти Тимошенко порушать ще одну кримінальну справу?

Проти Тимошенко порушать ще одну кримінальну справу?

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов не виключає можливості відкриття проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко ще кількох кримінальних справ. Про це він заявив в ефірі 5 каналу, передає ЛігаБізнесІнформ.

Зубанов повідомив, що екс-голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко готує позов проти Тимошенко через одноосібне скасування екс-прем'єром інвестиційних зобов'язань по "Криворіжсталі".

"Пані Семенюк-Самсоненко сказала, що вона робить позов проти Тимошенко, як колишня голова Фонду держмайна, і каже, що там є порушення у неї кримінальні більші, ніж газові угоди. Тобто, що вона особисто скасувала інвестиційні зобов'язання щодо Криворіжсталі, і там проходять величезні суми", - заявив регіонал.

"Може бути і четверта кримінальна справа, може п'ята. Юлія Володимирівна в політичному і економічному просторі держави з 1996 року. Зазвичай там багато відбувалося і все може бути", - зазначив Зубанов.

Нагадаємо, що Тимошенко звинувачують у перевищенні повноважень при підписанні газових угод з Росією в 2009 році. На думку обвинувачення, дані контракти завдали державі збитки на суму близько 200 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Проти Тимошенко порушать ще одну кримінальну справу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути