четвер, 14 лютого 2013 12:51

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Проти шістьох депутатів виставили цілу роту Беркутят" - нардепів не пустили на суд Тимошенко

Народних депутатів від "Батьківщини" не пустили на засідання Вищого адміністративного суду, де відбувається допит свідка у справі екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко у справі щодо вбивства Євгена Щербаня.

Про це в інтерв'ю журналістам повідомив один із лідерів "Батьківщини" Олександр Турчинов, передає кореспондент Gazeta.ua.

За його словами, їм навіть не пояснили причини.

"Я взагалі сьогодні сюди вперше прийшов. Мені сказали, що заборонено входити. Я запитав, а робітникам і селянам можна? Продемонстрував паспорт громадянина України. Ми попросили покликати судового виконавця чи керівництво суду", - розповів він.

Нардеп від "Батьківщини" Володимир Ар'єв у соціальній мережі Фейсбук написав, що "проти шістьох депутатів виставили цілу роту Беркутят".

Автор: Фото: facebook.com
 

"Офіцери МВС лякливо ховаються за спинами бійців і не можуть пояснити, на підставі чого виставили кордони. Виродилися офіцери в боягузів", - пише депутат.

Автор: Фото: facebook.com
 

"Шоломи Беркуту, як трибуна: брифінг для журналістів через кордони спецназа", - коментує фото Ар'єв.

У свою чергу співробітник прес-служби партії Марина Данилюк-Ярмолаєва у себе на сторінці так прокоментувала події біля Вищого спецсуду:

"Три кордони "Беркута". Дехто навіть умудряється сказати: "Дєвушки, с празнічком". Депутати ходять під парканом, як бродяги під церквою. Це "відкрите судове засідання" по Щербаню".

Зараз ви читаєте новину «"Проти шістьох депутатів виставили цілу роту Беркутят" - нардепів не пустили на суд Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути