пʼятниця, 28 жовтня 2011 15:19

Протестувати під Раду прийдуть понад 250 організацій

Протестувати під Раду прийдуть понад 250 організацій

Акція протесту "Вимкни Раду" пройде 3 листопада під стінами парламенту, повідомив начальник штабу Всеукраїнської громадянської акції "Вперед!" Андрій Панаетов.

"Ми закликаємо всіх громадян, яким не байдужа доля країни, прийти 3 листопада під Верховну Раду і вимагати, щоб ці вже ненародні депутати пішли звідти", - сказав він на прес-конференції у п'ятницю в Києві.

Панаетов повідомив про те, що учасники акції будуть вимагати саморозпуску парламенту. Він також повідомив про те, що участь в акції мають намір взяти понад 250 організацій, зокрема підприємці, афганці, а також представники "Союзу перевізників України".

У свою чергу, віце-президент громадського об'єднання "Союз перевізників України" Сергій Овчинников повідомив на прес-конференції, що 3 листопада також відбудеться "Автомайдан".

За словами організаторів акції, останньою краплею для початку "осіннього наступу" стало прийняття парламентом законопроекту, "який фактично вбиває малий бізнес у країні".

Зараз ви читаєте новину «Протестувати під Раду прийдуть понад 250 організацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути