понеділок, 11 листопада 2013 12:26

"Пропав дядя Вітя!" - в мережі миттєво відреагували на "зникнення" Януковича
8

Фото: Фото: Фейсбук

У соцмережах українці стурбовано обговорюють "зникнення" президента України Віктора Януковича.

Відомо, що 9 листопада прес-служба Януковича повідомила, що президент здійснить робочий візит до Російської Федерації, під час якого проведе зустріч з Президентом РФ Володимиром Путіним.

"Сторони обговорять питання торгівельно-економічних відносин України та Росії напередодні Саміту "Східного партнерства", який відбудеться наприкінці листопада у Вільнюсі", - зазначалося у повідомленні. Тим часом, у порядку денному Путіна нічого не сказано про плани на 9-те листопада.

Проте в ефірі підсумкового випуску  "Вести недели" ведучий Дмитро Кісельов заявив, що Віктор Янукович не з'являвся у Москві і не проводив зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним, всупереч анонсу прес-служби президента України від  9 листопада.

"Раптом прес-служба президента розповсюдила дивну новину - начебто Янукович терміново летить до РФ, у суботу ввечері!", - зазначив ведучий.

"Янукович так неочікувано вже прилітав до нас в Сочі - два тижні тому. Зустрічався із Путіним. Результат не оголошено, але можна говорити про відчуття - 5-годинна розмова з найвпливовішою людиною у світі (Путіним - ред.) виявився настільки сильною пігулкою, що євроінтеграція України, схоже, втратила темп", - заявив Кісельов.

"Тепер головний інтегратор на Захід раптом знову зазбирався на Схід. Але неочікувано зник - у Москві не з'являвся, а з Києвом, наче, попрощався. Так де ж Янукович?", - додав він.

Пізніше видання "Ведомости" розповсюдило інформацію, що Янукович у неділю таки зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним у рамках робочого візиту до Москви.Інформація щодо зустрічі подана з посиланням на "прес-секретаря українського президента". Видання зазначає, що метою зустрічі стало обговорення торгово-економічних відносин напередодні саміту "Східного партнерства", який пройде у Вільнюсі в кінці листопада.

Публіка соцмереж миттєво відреагувала на зникнення глави держави.

Зараз ви читаєте новину «"Пропав дядя Вітя!" - в мережі миттєво відреагували на "зникнення" Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

93

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути