четвер, 27 жовтня 2011 20:38

Прокурори мають українців за баранів - "Батьківщина"

Прокурори мають українців за баранів - "Батьківщина"

В існуванні рішення Верховного Суду України про закриття справ проти Юлії Тимошенко може переконатися кожен, прочитавши його у різних засобах масової інформації. Так прес-служба "Батьківщини" прокоментувала інтерв'ю колишнього заступника Генпрокурора Миколи Обіхода, в якому він стверджує, що Верховний Суд начебто ніколи не закривав справи проти Тимошенко.

У партії нагадують, що повний текст рішення двох палат Верховного Суду від 11 листопада 2005 року розміщений на багатьох інтернет-сайтах та на сайті "Батьківщини". У резулятивній частині цього рішення зазначено, що кримінальні справи проти Юлії Тимошенко обґрунтовано і відповідно до чинного законодавства закриті за відсутністю складу злочину.

"Чинні прокурори, як уже давно очевидно, керуються у своїй діяльності якимось специфічним "понятійним правом", яке немає нічого спільного із правосуддям. Тепер у відпрацюванні політичного замовлення до них долучилися колишні прокурори часів Кучми", - зазначено в повідомленні прес-служби.

"Зараз вони хором зухвало говорять на чорне – біле, маючи українців за баранів, які не в змозі самі прочитати рішення Верховного Суду", - заявили в партії Тимошенко.

Нагадаємо, вчора прес-служба Генеральної прокуратури спростувала твердження окремих політиків про те, що крапка в кримінальній справі щодо діяльності корпорації Єдині енергетичні системи України була поставлена ??Верховним судом України.

У прокуратурі стверджують, що, згідно з постановами ВСУ від 11 листопада 2005 року, предметом розгляду були "тільки судові рішення щодо оскарження постанов про порушення кримінальних справ стосовно Тимошенко та інших".

Зараз ви читаєте новину «Прокурори мають українців за баранів - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути