четвер, 02 лютого 2012 15:07

Спецтема: Луценко за ґратами

Прокурор Лобань пояснив, чому Луценко не мав права гуляти в "Україні"

Прокурор Лобань пояснив, чому Луценко не мав права гуляти в "Україні"

Прокурор Дмитро Лобань вважає, що колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко мав не орендувати палац "Україна" для святкування Дня міліції, а виплатити міліціонерам зарплату.

Про це він заявив журналістам під Печерським судом Києва, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Обвинувачення не збирається порівнювати концерт у 2008-2009 роках з попередніми. Адже на той час не існувало постанови Кабміну про економію бюджетних коштів. Те, що повідомляє Луценко - що ніхто не відміняв указ президента про відзначення Дня міліції - то ніхто не забороняв йому провести будь-які заходи, але не за бюджетні кошти. Щойно ви чули його виступ на відео. Там він повідомляє, що у зв'язку з недостатнім фінансуванням міліції її працівники не отримують зарплатню. При цьому він вважає за можливе витратити 300 тисяч грн на оренду приміщення палацу "Україна", - наголосив прокурор.

Водночас Лобань зазначив, що своє професійне свято прокурори завжди святкували в актовій залі професійного клубу.

ВІДЕО: Прокурори погуляли в елітному клубі на 300 тисяч

"В органів прокуратури є клуб та актова зала. Принаймні був - зараз він не працює. Усі урочисті події, пов'язані з нашим професійним святом, відмічались виключно там. Нічого орендувати для цього не потрібно", - запевнив прокурор.

Раніше під час судового засідання були продемонстровані фрагменти урочистостей на честь Дня міліції у 2008 році.

Нагадаємо, на початку грудня минулого року українські прокурори відзначили своє професійне свято в одному з найдорожчих клубів столиці - Byblos на вулиці Артема.

"Близько 30 прокурорів з усієї України влаштували собі приватну вечірку. Стіл їм накрили у "кінозалі" клубу. Варто зазначити, що середній чек у цьому закладі із випивкою складає близько 5 тисяч гривень, без неї – 2 тисячі", - повідомили ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор Лобань пояснив, чому Луценко не мав права гуляти в "Україні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути