четвер, 02 лютого 2012 13:08

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко звинуватив заступника Кузьміна у злочині

Луценко звинуватив заступника Кузьміна у злочині

Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сподівається домогтися "справедливого покарання" для заступника Рената Кузьміна - Олександра Каліфіцького.

Під час засідання у Печерському районному суді Києва було продемонстровано частину програми "Шустер Live" від 12 листопада 2010 року.

У фрагменті Калесіцький, звертаючись до Луценка, називає його та водія Леоніда Приступлюка "друзьями детства" та розповідає про незаконне, на його думку, прийняття останнього на роботу.

"То, что вменили Юрию Витальевичу, то это еще далеко не полный перечень тех статей, которые вас ждут в последующем", - сказав тоді Каліфіцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко не розуміє, як можна тримати його під арештом вже 403 дні

Після демонстрації відеофрагмента Луценко оголосив клопотання до суду ретельно зберегти цей речовий доказ, який "свідчить про розголошення даних досудового слідства".

"У цьому випадку пан Каліфіцький вжив купу брехливих свідчень, починаючи від того, що ми (з Приступлюком) народилися в одному селі. Я народився в місті Рівному, а Приступлюк - у Ковельськму районі. Вважаю цю інформацію такою, що ображає мою честі і гідність. Абсолютно переконаний, що доведу свою невинуватість і пан Каліфіцький постане перед судом", - сказав екс-міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розгляд справи Луценка можуть закінчити до 15 лютого - адвокат

"Людина, яка разом з Кузьміним зробила все, щоб реабілітувати банду Немсадзе на Донеччині, на рахунку якої 47 трупів, має йти в тюрму. Тому цей речовий доказ як малий крок до справедливості по покаранню Каліфіцького я прошу суд ретельно зберегти. Це моя заява про злочин. На жаль, я не можу її нікуди направити, поки прокуратурою керує Кузьмін. Я почекаю, поки влада поміняється - глобус крутиться дуже швидко", - резюмував Луценко.

Зараз у суді демонструватимуть відео зі святкуванням Дня міліції.

Зараз ви читаєте новину «Луценко звинуватив заступника Кузьміна у злочині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути