пʼятниця, 12 серпня 2016 12:29

Прокуратура узгоджує з Порошенком і Парубієм час допитів

Прокуратура узгоджує з Порошенком і Парубієм час допитів
Фото: osvita.ua

За першої нагоди слідчі ГПУ допитають президента Петра Порошенка та голову парламенту Олександра Турчинова у справі Майдану.

Про це розповіла прокурор ГПУ Ольга Коріняк.

"Допитаний Олександр Турчинов був першим. Нині узгоджують час допитів сторін (президента та спікера - Gazeta.ua). За першої можливості будуть виконані", - сказала Коріняк.

За її словами, на допит можуть викликати лише у випадку, коли є достатньо підстав вважати, що люди нададуть необхідну для слідства інформацію.

"Є інформація, яка свідчить, що ці особи можуть надати корисні для розслідування покази. Олександр Турчинов вже розповів те, що знав стосовно подій, які відбувалися під час Євромайдану", - додала Коріняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив, як Луценко використає допит топ-чиновників

Як відомо, Генеральна прокуратура викликала на допит у справі Майдану низку високопосадовців. Серед них президент Петро Порошенко, колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Верховної Ради Андрій Парубій, секретар РНБО Олександр Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура узгоджує з Порошенком і Парубієм час допитів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути