субота, 02 лютого 2013 14:07

Програма "Свободи" ідентична ідеям Наталії Вітренко - екс-нардеп

Програма "Свободи" ідентична ідеям Наталії Вітренко - екс-нардеп
Тарас Чорновіл Фото: novaya.com.ua

Програма "Свободи" майже ідентична програмі Прогресивної соціалістичної партії, яку очолює Наталія Вітренко. Про це у коментарі Gazeta.ua розказав екс-нардеп Тарас Чорновіл.

"Свободу" сприймають як ультраправу партію, хоч в будь-якій країні Європи їх називали б лівими радикалами. В них ідеологія партії Вітренко, з якої викинули момент "За союз славянских народов России, Украины и Белоруссии и русский язык". Співпадіння унікальні, починаючи від ленінських методів експропріації і конфіскації - "грабь награбленое". Та ще й непрозора система фінансування партії. Але у Тягнибока є плюс - він бере гроші у всіх, а потім ставиться до спонсорів за принципу Януковича: "кому я должен, всем прощаю". Він не буде працювати на тих, хто фінансував їх раніше чи робить це зараз — вони виконають якісь домовленості по законопроектах, і тим все обмежиться", - зазначив Чорновол.

В той же час він зазначив, що очікує певних позитивів від парламентської діяльності "Свободи".

"В новій Раді законів на зразок закону про мови буде трішечки менше - через фактор "Свободи". Але "Свобода" — екстремальний проект, і ще не відомо, що з нього виросте. Якщо вони відмовляться від лівацтва і поводитимуться зважено — то в них хороша перспектива, вони можуть стати українськими правими. А якби Тягнибок взяв циганську голку з довгою дратвою та позашивав би деякі "чорні роти" - їх перспективи були б ще кращими. Від отих "москалька-жидівка", якими грішать Мірошниченко і Фаріон, треба відмовитися. Бо коли люди постійно зриваються, вони вже виглядають коміками", - сказав екс-нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Програма "Свободи" ідентична ідеям Наталії Вітренко - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути