понеділок, 15 вересня 2014 20:34

Програма Ляшка запам'яталася оригінальністю - експерт

Програма Ляшка запам'яталася оригінальністю - експерт
Фото: lenta-ua.net

"Передвиборчі програми партій - як секретні документи генштабу. Побачити і потримати в руках абсолютно неможливо. На відміну від світової практики, де виборці, експерти та громадські діячі мають вільний доступ до партійних програм і приймають участі в їх обговоренні, в Україні інформацію буквально по крихтах збирати доводиться" - зазначив Карасьов у своєму коментарі виданню UAinfo.

На думку експерта, небажання партій оприлюднювати партійні програми означає, що лідери знову роблять ставки на політичні рекламні технології та брендові імена і навряд чи запропонують громадськості реальні кроки для змін.

"В цьому аспекті варто звернути увагу на з'їзд "радикалів" Олега Ляшка. Сама назва партї дозволила їм бути досить вільними у формулюваннях та креативі. З того що попало в новинні стрічки – десепаратизація донбаських еліт та боротьба з олігархами. Поєднання цих двох тем дало вимогу, щоб за відновлення інфраструктури Донбасу заплатили олігархи, які спричинили конфлікт. Подібні тези мають шанс на підтримку виборців "- прокоментував Вадим Карасьов.

Зараз ви читаєте новину «Програма Ляшка запам'яталася оригінальністю - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути