пʼятниця, 19 квітня 2013 11:45

Про реальний рейтинг Луценка можна буде казати після проведення соціології - депутат

Про реальний рейтинг Луценка можна буде казати після проведення соціології - депутат
На думку нардепа, зараз не можна коректно, точно відстежити, який реально рейтинг у Луценка. Фото: comments.ua

Реально сказати про те, який зараз рейтинг у лідерів опозиційних партій, а також екс-глави МВС Юрія Луценка можна буде тільки після проведення спеціальної соціології.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від партії "Батьківщина" Олександр Бригинець.

"Ми не знаємо, який рейтинг сьогодні у Луценка. Бо, умовно кажучи, ще вчора він був в'язнем і його рейтинг не міряли, - говорить депутат. - Сьогодні теж незрозуміло, як проводити соцдослідження. Питати, хто з лідерів опозиції стане президентом? У цю категорію не можна включати Луценка, бо він не може стати президентом через свою судимість. Провести соціологію, кому з лідерів опозиції більше довіряють – це не дасть результату. Тому що люди можуть більше довіряти одному, а голосувати за іншого під час виборів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радикальна партія Луценка з соратниками буде у стилі Радикальної партії Ляшка - Бригинець

На думку Бригинця, зараз не можна коректно, точно відстежити, який реально рейтинг у Луценка в зв'язку з тим, що немає предмету, за яким можна поміряти його рейтинг.

"Тобто не можна чітко поставити питання, на яке ти хочеш отримати відповідь. Можна запитати, типу, за кого з оцих чотирьох людей ти став би голосувати як на президента у 2020 році, умовно кажучи, коли там усе закінчиться – оце найбільше приближення до істини. Але більшість людей буде казати, що вони не знають, бо це дуже складне питання. Тому не можна чітко сказати, у кого сьогодні рейтинг вищий. Можемо говорити про президентський рейтинг цих наших лідерів трьох опозиційних сил. Але ми не можемо сказати, який рейтинг довіри чи недовіри у Луценка", - підкреслив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Про реальний рейтинг Луценка можна буде казати після проведення соціології - депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути